top of page

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Miksi hinnat Kroatiassa ovat niin paljon halvempia?
  Kroatialaisilla klinikoilla käytetään samoja sertifioituja ja standardoituja välineitä ja menetelmiä, kuin muuallakin Euroopassa, mukaan lukien Suomessa. Hammaslääkärit ovat korkeasti koulutettuja ja kansainvälisesti arvostettuja, kuten Suomessa. Hintaero muodostuu siitä, että Kroatian halvemman yleisen hintatason vuoksi myös työ on halvempaa. Esimerkiksi verot, henkilöstön palkat ja sivukulut ovat pienempiä kuin Suomessa. Tämä yhtälö mahdollistaa Suomea vastaavan korkean laadun halvemmilla hinnoilla, joita voit nyt hyödyntää kauttamme.
 • Millä kielellä palvelut ovat?
  Hammasmatkat on Suomeen rekisteröity Suomalaisomistuksessa oleva Suomalainen yritys, joka palvelee sinua Suomeksi. Yhteistyöklinikoidemme ensisijainen palvelukieli on englanti. Järjestämme mielellämme tulkkauksen ja käännöspalvelut.
 • Montako käyntikertaa tarvisen?
  Käyntikertojen määrä riippuu suunnitellusta hoidosta, käyntikertojen lukumäärä suunnitellaan ja käydään läpi alustavan hoitosuunnitelman yhteydessä. Pääsääntöisesti kaikki hoidot voidaan suorittaa 1 - 4 käyntikerran puitteissa. Merkittävästi tavanomaista laajempien tai hoidollisista syistä pidempikestoisten hoitojen yhteydessä kertoja voi olla enemmän tai hoitovälit pidempiä (esimerkiksi yhdistelmähoidot, joissa useita implantteja, oikomishoitoa, kudoksiin liittyviä hoitotoimenpiteitä ja esteettisiä toimenpiteitä).
 • Milloin ja miten maksaminen tapahtuu?
  Tavanomaisimmin maksuprosessi etenee seuraavasti: 1) saat alustavan tarjouksen suomeen, jonka perusteella voit tehdä päätöksen matkustatko Kroatiaan vai et. Alustava tarjous ei sido osapuolia tai maksa sinulle mitään. 2) Mikäli alustava tarjous on mielestäsi hyvä, matkustat Kroatiaan klinikalle sovittuna ajankohtana. 3) Klinikalla hammaslääkäri tekee alkututkimuksen ja saat maksutta alkukonsultaation. Alkukonsultaation jälkeen saat sitovan tarjouksen. Tässä vaiheessa voit vielä peruuttaa prosessiin ilman, että hammasklinikka veloittaa sinulta mitään. 4) Mikäli alkukonsultaation jälkeen hyväksyt tarjouksen, aloitetaan hoidot. 5) Hoitojen jälkeen klinikka toimittaa sinulle laskunsa. Klinikalta on myös mahdollista tiedustella erilaisia maksuehtoja. Hammasmatkat ei laskuta sinua palvelustaan.
 • Onko hammashoito turvallista?
  Hammashoito on yhtä turvallista Kroatiassa kuin missä tahansa muussakin Eurooppalaisessa valtiossa, mukaan lukien Suomi. Hammashoitoon - kuten muuhunkin hoitoon - liittyy aina riskejä, jotka potilas arvioi yhdessä hoitavan lääkärin kanssa. Olemme aina asiakkaidemme tukena mahdollisissa selvittely- ja reklamaatiotilanteissa.
 • Minkälainen takuu hoidoilla ja tuotteilla on?
  Takuuehdot määrittyvät palveluntarjoajan kautta riippuen siitä, minkälaisia hoitoja asiakas saa. Riippumatta siitä, saako asiakas hammasimplantit, kruunut, vai jotain muuta, huippulaadukkaat materiaalit mahdollistavat pitkäkestoiset hoitoratkaisut ja hyvät takuuehdot. Hammasmatkat avustaa takuuasioiden selvittämisen kanssa. Haluamme kuitenkin selvyyden vuoksi huomauttaa, että Hammasmatkat ei tarjoa hammaslääketieteellisiä palveluita tai tuotteita - tästä syystä takuuasiat ovat kuluttajan ja hammaslääketieteellisiä palveluita tarjoavan yhteistyökumppanimme välisiä asioita. Autamme sinua kuitenkin aina mahdollisten selviteltävien asioiden kanssa.
 • Mitkä hoidot sopivat minulle?
  Eri tilanteisiin soveltuvat erilaiset ratkaisut. Yhteistyökumppanimme hammaslääkäri laatii esitietojen perusteella ehdotuksen, joka sisältää ehdotetun hoitomuodon - voit päättää hyväksyä tai hylätä ehdotuksen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin yhteistyökumppanimme hammaslääkärit kartoittavat juuri sinulle sopivan hoitopaketin.
 • Missä hoidot tapahtuvat?
  Yhteistyöklinikkamme sijaitsee Kroatian pääkaupungissa Zagrebissa. Nopeimmillaan matka taittuu Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä Zagrebiin. Lentomatka kestää noin 2 tuntia 50 minuuttia (Huom: Finnair lentää suoraan reitillä Helsinki–Zagreb syyskuu 2023–lokakuu 2023.). Finnairin suorien lentojen lisäksi välilaskullisia vaihtoehtoja on useita (ja ne ovat usein huomattavasti halvempia). Välilaskun kanssa matka kestää luonnollisesti hieman pidempään.
 • Kuinka matkustaminen käytännössä tapahtuu?
  Koska emme ole matkanjärjestäjä, käyttäjä varaa itse lennot tai muun matkustustavan Kroatiaan. Tarvittaessa voimme kuitenkin etsiä ja ehdottaa halutuille päiville vaihtoehtoisia matkustustapoja. Suomesta Kroatiaan on suoria lentoja, vaihdolla olevat lennot ovat usein halvempia. Kroatiassa yhteistyökumppanimme järjestää Zagrebin lentokentältä maksuttoman lentokenttäkuljetuksen hotellille. Mikäli tarvitset apua muiden matkaan liittyvien yksityiskohtien kanssa joko Suomessa tai Kroatiassa, autamme mielellämme. Esimerkkejä matkustussuunnitelmista. Huom, lentojen hinnat vaihtelevat mm. varausajakohdan, saatavuuden, matkatavaroiden määrän, halutun matkustusluokan ja mahdollisten lentoyhtiöiden lisäpalveluiden mukaan. Esimerkkien hinnat alla ovat lentoyhtiöiden tarjoamia oikeita hintoja, mutta emme voi taata alla olevia hintoja. Alla esimerkkejä edullisista hinnoista ilman lisäpalveluita: Helsinki - Zagreb - Helsinki, menopaluu Esimerkki: Nopea vaihtoehto, yht. 193,11 euroa: 1) Suora lento, 2 tuntia 50 min: Helsinki - Zagreb, 83,77 euroa 2) Lentokenttäkuljetus, Zagreb - Zagreb, 0,00 euroa 3) Hoidot Zagrebissa 4) Lentokenttäkuljetus, Zagreb - Zagreb, 0,00 euroa 5) Suora lento, 2 tuntia 50 min: Zagreb - Helsinki, 109,34 euroa Esimerkki: Budjettivaihtoehto, yht. 134,94 euroa: 1) Suora lento, 3 tuntia: Helsinki - Zadar, 54,95 euroa 2) Lentokenttäkuljetus, 3 tuntia: Zadar - Zagreb, 30,00 euroa 3) Hoidot Zagrebissa 4) Lentokenttäkuljetus, 3 tuntia: Zagreb - Zadar, 30,00 euroa 5) Suora lento, 3 tuntia: Zadar - Helsinki, 19,99 euroa
 • Paljonko lennot Kroatiaan maksavat?
  Lentojen hinnat vaihtelevat mm. vuodenajan, varausajan, matkustusluokan ja haluttujen lisäpalveluiden mukaan. Halvimmillaan halpalentoyhtiöiden kautta ilman ruumaan menevää matkalaukkua voit saada menopaluulennot Suomesta Kroatiaan kymmenillä euroilla. Tavanomaisesti menopaluulennot maksavat noin 100 - 250 euroa.
 • Missä hotellissa yövyn?
  Voit yöpyä yhteistyökumppanina toimivassa hotellissa (The Loop) tai valita ja varata omatoimisesti hotellin. Mikäli yövyt yhteistyökumppanimme hotellissa, saat kauttamme yöpymisen erikoishintaan. Esimerkiksi, mikäli hoitosi maksaa yhteensä yli 5000 euroa, saat majoituksen ilmaiseksi. Laadukas ja asiakkaiden arvostama (9,1/10) hotelli sijaitsee aivan hammasklinikan vieressä, joten sijainti on ideaali hoitojen kannalta.
 • Mitä Hammasmatkat tarjoaa?
  Hammasmatkat yhdistää hammashoitopalveluita tarjoavat ja hammashoitopalveluita etsivät tahot. Yhdistämme sinut korkealaatuisten Kroatialaisten hammashoito- ja hyvinvointipalveluidentarjoajien vastaanotolle. Hammasmatkojen kautta saat mm.: - Ehdottamamme matkasuunnitelman, joka perustuu hoitosuunnitelmaasi. - Yhteistyökumppaneidemme erikoishinnat hammashoitoihin, kauneushoitoihin, majoitukseen, ja moneen muuhun. - Apua ja tukea kommunikoinnissa palveluntarjoajien kanssa mukaan lukien mahdolliset reklamaatiotilanteet.
bottom of page