top of page

Palvelupolku

Räätälöimme palvelupolun kanssasi yksilöllisesti tarpeidesi mukaan. Alla esitettynä tavanomainen palvelupolku. 

01

Ota meihin yhteyttä

Kun otat meihin yhteyttä, aloitamme pyytämällä perustietoja. Lisäksi lähes kaikkia tiedusteltuja hoitotoimenpiteitä varten pyydämme toimittamaan hampaidesi röntgenkuvat. Välitämme tiedot ja kuvat hammaslääkärille, joka kartoittaa ja arvioi tilannettasi ja hoidontarvettasi toimittamasi aineiston perusteella. Tältä pohjalta saat hammaslääkäriklinikalta alustavan tarjouksen tutustuttavaksi.

02

Saat alustavan tarjouksen

Yhteistyöklinikkamme hammaslääkärit laativat saamiensa tietojen perusteella alustavan hoitosuunnitelman ja hinta-arvion. Saat alustavan hoitosuunnitelman ja hinta-arvion kirjallisesti sähköpostiisi.

03

Matkan järjestely, lento- ja hotellivaraus

Mikäli pidät klinikan alustavasta tarjouksesta, alamme yhdessä suunnittelemaan matkaasi. Avustamme sinua tarvittaessa matkojen ja majoitusten löytämisessä.

 

Yhteistyöhotellistamme saat kauttamme majoituksen alennettuun hintaan. Majoitus on maksuton, mikäli hoitojakson hinta on yli 5000,00 euroa.

 

Halutessasi voit myös majoittua omatoimisesti itse valitsemassasi hotellissa tai majapaikassa.

 

Ennen matkaasi saat meiltä infopaketin, joka sisältää tietoa mm. aikataulusta, majoituksesta, matkustamisesta, lentokenttäkuljetuksista sekä alustavasta hoitosuunnitelmasta.

Huom: Koska emme ole matkanjärjestäjä, emme valitettavasti voi varata matkalippuja tai majoituksia puolestasi.

04

Saapuminen Kroatiaan

Dobrodošli (tervetuloa)! Toivottavasti matkasi sujui hyvin. Kentällä sinut ottaa vastaan kuljettaja, jonka tunnistat selkeästä kyltistä. Kuljettaja vie sinut joko hotelliisi tai suoraan klinikalle maksuttomaan aloituskonsultaatioon, riippuen miten on etukäteen sovittu. Alkukonsultaatiossa käyt hammasklinikalla läpi aikaisemmin saamasi alustavan suunnitelman. 

05

Maksuton konsultaatio, hoitosuunnitelma ja tarjous

Maksuttoman alkukonsultaation jälkeen klinikan hammaslääkäri kertoo sinulle hoitovaihtoehdoista ja lopullinen hoitosuunnitelma laaditaan toivomustesi mukaisesti.

Alkukonsultaation jälkeen saat myös klinikalta lopullisen tarjouksen, joka on laadittu hammaslääkärintarkastuksen ja konsultaatiokeskustelunne pohjalta. Voit siis vielä tässä vaiheessa muuttaa mielesi. 

Huom: Alustavan tarjouksen hinta täsmentyy ja vahvistetaan alkukonsultaation jälkeen. Suomessa saamasi alustava tarjous ei ole sitova - sinulla on oikeus päättää hoitotoimenpiteistä kun olet saanut tutustua klinikkaan, hoitohenkilökuntaan, lopulliseen hoitosuunnitelmaan ja lopulliseen tarjoukseen.

06

Hoidot ja toimenpiteet

Hoidot ja toimenpiteet voidaan yleensä aloittaa heti konsultaation jälkeen, kun toimenpidesuunnitelma on vahvistettu. 

 

Yksittäisten hoito- ja toimenpidekäyntien määrä luonnollisesti riippuu tehtävistä toimenpiteistä ja siten hoitosuunnitelmasta.

07

Muu ohjelma

Voit hoitojen ja vointisi sallimissa rajoissa esimerkiksi tutustua Kroatiaan omatoimisesti tai paikallisten oppaiden opastamina, tai nauttia erilaisista hoidoista yhteistyökumppanimme hyvinvointihoitolassa. 

08

Kotiinpaluu

Sovittu lentokenttäkuljetus vie sinut sovittuna ajankohtana suoraan klinikalta tai hotellilta lentokentälle.

09

Paranemisjakso ja jälkihoito

Paranemisjakso kestää tehdyistä toimenpiteistä riippuen tyypillisesti noin 3–6 kuukautta. Jakson aikana seurataan tilaa ja paranemista. Paranemisen aikana tulee erityisesti huomioida suuhygienia sekä seurata lääkärin antamia ohjeita. 

bottom of page