top of page

Hammasmatkojen tarina

Hammasmatkat sai alkunsa, kun Turun yliopistossa opiskelleet kaverukset, Dado ja Paavo, huomasivat mahdollisen liiketoimintamahdollisuuden hammasmatkailun alalla. Erään ruokailun yhteydessä hammashoidot ja niiden hinnat tulivat puheeksi. Paavo, jolle oli tehty useita hammasoperaatioita Suomessa, tiesi hyvin, kuinka kallista ja aikaa vievää laadukkaan hammashoidon saaminen voi olla – myös yksityisellä puolella. Bosniasta kotoisin oleva Dado ei ollut uskoa hammashoitojen hintoja ja hoitojonojen pituutta. Dadon isä sattui olemaan Bosnian hammaslääkäriliiton puheenjohtaja. Tältä pohjalta Paavo ja Dado alkoivat hahmottelemaan liiketoimintaa tarkoituksenaan yhdistää henkilöt, jotka haluavat korkealaatuista hammashoitoa mahdollisimman nopeasti vieläpä edulliseen hintaan ja palveluntarjoajan, joka voi vastata tarpeeseen.

 

Dadon isän kautta Dado ja Paavo tutustuivat Kroatialaisen kansainvälisesti palkitun Ars Salutaris -hammaslääkäriklinikan perustajaan ja omistajaan. Kyseinen klinikka on jo vuosien ajan tarjonnut ensiluokkaista hammashoitoa asiakkaille ympäri Eurooppaa, mm. Italiasta, Sveitsistä ja Saksasta. Klinikka muodostaa kokonaisuuden, johon kuuluvat klinikan lisäksi hotelli, hammaslaboratorio ja hyvinvointihoitola. Klinikan tavoitteena on ollut laajentaa toimintaansa keski-Euroopasta Pohjoismaihin. Suomi valikoitui ensimmäiseksi kohteeksi Paavon ja Dadon kautta. Tältä pohjalta Hammasmatkat sai alkunsa.

 

Hammasmatkojen tavoitteena on tarjota suomalaisille mahdollisuus ensiluokkaiseen eurooppalaista huippulaatua edustavaan hammashoitoon ilman pitkiä odotusaikoja ja korkeita kustannuksia. Haitaksi ei ole sekään, että toimenpiteet tapahtuvat aurinkoisessa Kroatiassa – samalla rahalla voi olla mahdollista sekä saada hampaat kuntoon, että lomailla. Paavo ja Dado tekevät tiivistä yhteistyötä Ars Salutaris -klinikan kanssa varmistaakseen, että klinikan Suomalaiset asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa. 

 

Loppuvuodesta 2023 Hammasmatkojen mukaan hyppäsi myös aina iloinen Annika, joka vastaa pääasiassa asiakaspalvelusta. 

 

Hammasmatkojen suosio on noussut nopeasti ja monet ovat kiitelleet yhtiötä sen tarjoamasta mahdollisuudesta saada laadukasta hammashoitoa nopealla aikataululla ulkomailta. 

 

Tarjouksen pyytäminen ei maksa mitään tai sido mihinkään. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy kauttamme kansainvälisesti palkitulta klinikalta miten nopeasti ja edullisesti voisit saada hampaasi kuntoon. 

bottom of page